Over mr. M.J. (Maxime) de Coninck

Advocaat Arbeidsrecht

specialist-arbeidsrecht

Werken met mijn hoofd én met mijn hart, dat is wat ik het liefste doe

Nadat ik cum laude afstudeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen (RuG) startte ik in 2016 bij een advocatenkantoor met ongeveer 30 advocaten. Ik specialiseerde mij van meet af aan in het arbeidsrecht. Dit rechtsgebied past mij als een jas. Het is inhoudelijk uitdagend en er komen veel emoties bij kijken. Ook mijn resultaatgerichte kant komt in het arbeidsrecht goed tot z’n recht. Het is geweldig om mensen en bedrijven in relatief korte tijd enorm vooruit te kunnen helpen.

Met mijn eigen kantoor sta ik voor betrokkenheid. Ik ben er echt voor jou. Niet even snel snel. Zo voel jij je gesteund. Stress neemt af, rust en vertrouwen nemen toe. Mijn achtergrond als coach helpt daarbij. Vanuit die meer ontspannen basis kunnen we samen het maximale resultaat bereiken.

Daarnaast geloof ik in eerlijkheid en duidelijkheid. Ook ten aanzien van de kosten. Als de kosten hoger zullen zijn dan de baten, zal ik je afraden door te gaan. Tenzij je dat zelf wilt natuurlijk. Bij mij kom je in ieder geval nooit voor verrassingen te staan.

ORDE VAN ADVOCATEN

Als advocaat heb ik mij ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten:

Prinses Beatrixlaan 5

2595 AK Den Haag

Tel: 070 – 335 35 35

E-mail: info@advocatenorde.nl

RECHTSGEBIEDENREGISTER

Ik heb mij in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het door mij geregistreerde hoofdrechtsgebied.

NEVENFUNCTIES

– Vrijwilliger Hospice Ede ‘De Olijftak’

LIDMAATSCHAPPEN

– VJAA (Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten)