advocaat-arbeidsrecht-gelderland

Klanten over Maxime

“Ik heb Maxime leren kennen als iemand die snel betrokken is en in duidelijke taal de case met je bespreekt en je daarin op een zeer kundige manier in adviseert. Door haar prettige, geduldige manier van omgang geeft ze je op een zeer professionele manier de steun en het vertrouwen die je nodig hebt. Maxime reageert snel en ze vertaald op een juiste manier het verhaal en het gevoel dat je hebt op papier. Dus als je op zoek bent naar een zeer goede advocaat, dan zou ik haar zeker aanbevelen !”

Teun, Inkoopmanager

“Ik belandde in een wereld die helaas nieuw voor me was; mij was ontslag aangezegd. Emotie, onzekerheid en onkunde streden om voorrang. In deze tijd heb ik Maxime leren kennen als mijn “persoonlijke” rots in de branding. Kundig en menselijk heeft zij me door deze periode heen geloodst. Alert reagerend op mijn vragen, direct, zakelijk en met menselijke maat. Ik ben Maxime oprecht veel dank verschuldigd. En beveel haar dan ook van harte aan!”

Edwin, Accountmanager

“Ja….inderdaad een 10! Via mijn verzekering ben ik terecht gekomen bij mevrouw de Coninck. Zij heeft echt kennis van zaken en is doortastend. Ze denkt niet alleen mee maar leeft ook mee. Ik ben haar ontzettend dankbaar dat ze voor mij de strijd is aangegaan. Ze heeft mij echt ontzorgd in alle opzichten.”

Inge, Secretarieel Medewerkster