×
Meester in verbinding is jouw advocaat in arbeidsrecht

Regio Nijmegen

Jouw advocaat in arbeidsrecht

Heb je een arbeidsrecht advocaat nodig in de regio Nijmegen? Bij Meester in Verbinding staan wij als arbeidsrecht advocaten graag klaar om jou als werkgever of werknemer bij te staan. Met onze expertise en ervaring vinden we snel passende oplossingen, zodat jij weer met vertrouwen vooruit kunt kijken. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Het mkb voor de werkgevers

Wie kunnen ons inschakelen

Arbeidsrecht voor werkgevers & werknemers

Als arbeidsrecht advocaten zijn wij gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van zowel werkgevers als werknemers bij diverse arbeidsrechtelijke kwesties. Onze diensten omvatten alles van ontslagzaken en ziekte- en re-integratietrajecten tot het behandelen van verstoorde arbeidsrelaties en bemiddelen bij arbeidsconflicten. Daarnaast helpen wij bij het beëindigen van arbeidsovereenkomsten, begeleiden we bij reorganisaties en stellen we vaststellingsovereenkomsten op.

Voor werkgevers

Schakel een arbeidsrecht advocaat in

Arbeidsrecht advocaat Nijmegen

Schakel een arbeidsrecht advocaat in

Heb jij te maken met een arbeidsconflict, disfunctioneren of een verstoorde arbeidsrelatie? Is er gedoe over loon of sprake van langdurige ziekte? Dan is het verstandig een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Als arbeidsrecht advocaten regio Nijmegen ondersteunen wij zowel werkgevers als werknemers om snel en doeltreffend oplossingen te vinden. Met onze expertise helpen wij bij allerlei kwesties op het gebied van arbeidsrecht. Wij bieden persoonlijke en professionele juridische bijstand. Zo zorgen we ervoor dat jij je weer volledig kunt richten op jouw werk of onderneming, zonder zorgen.

Voor werknemers

Advocaat arbeidsrecht voor werkgevers

Heb je een arbeidsconflict met een werknemer en is het vertrouwen beschadigd? Dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen, zeker bij werkweigering van de werknemer. Werknemers hebben veel rechten, en het kan lastig zijn om hier zonder hulp doorheen te navigeren. Wij staan klaar om je snel en effectief bij te staan, zodat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt

Advocaat arbeidsrecht Nijmegen

Maxime zet zich echt in voor de zaak, denkt mee, weet voor- en nadelen goed op een rijtje te zetten en is een echte professional. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen!

– Michelle

Advocaat arbeidsrecht in Nijmegen en Ede

Jouw arbeidsrecht advocaat

Conflicten op de werkvloer

Bij conflicten op de werkvloer, zoals disfunctioneren, verstoorde arbeidsrelaties, pesten en discriminatie, treden wij op als bemiddelaar en adviseur. Daarnaast bieden wij juridische ondersteuning bij geschillen over salaris en arbeidsvoorwaarden, zoals achterstallig loon, bonussen en vakantiegeld. Kortom, wij helpen je graag bij het oplossen van uiteenlopende arbeid gerelateerde juridische vraagstukken.

Neem contact op

Meester in verbinding voor werknemers

Arbeidsrecht omgeving Nijmegen

Advocaat arbeidsrecht voor werknemers

Ben je ontslagen of wordt jouw arbeidsovereenkomst beëindigd? Dan wil je natuurlijk je rechten, plichten en mogelijkheden goed kennen. Wij bieden duidelijk en eerlijk advies om je te ondersteunen in deze lastige situatie. Vraag gratis en vrijblijvend een persoonlijk kennismakingsgesprek aan om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen. Meester in Verbinding is jouw betrouwbare advocaat arbeidsrecht omgeving Nijmegen, klaar om jouw belangen te behartigen en je door het proces te begeleiden.

Neem contact op

Advocaat Nijmegen

Advocaat arbeidsrecht Nijmegen

Advocaat arbeidsrecht in de buurt

Wij bedienen cliënten door het hele land vanwege onze centrale ligging. Dankzij onze vestigingen in Nijmegen en Ede zijn we altijd in de buurt. Moet jij een werknemer ontslaan, heb je te maken met ziekte en re-integratie of een verstoorde arbeidsrelatie? Of ben jij als werknemer ontslaan op staande voet of heb je te maken met een arbeidsconflict? Neem dan zeker even contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op