×
Maak kennis met meester in verbinding

Meester in Verbinding

Maak kennis

Je bent werknemer of werkgever en hebt een arbeidsrechtelijke vraag of een probleem. Wat er ook aan de hand is, jij wilt goed en snel geholpen worden. Ons team van advocaten is er voor je. Voor ons is geen vraag onbekend. Geen probleem onoplosbaar. Wij luisteren en vragen door. Vervolgens adviseren we over de juridische en praktische mogelijkheden. Wij steunen je, slaan bruggen waar dat kan en lossen op. Zodat jij weer energie kunt steken in zaken die er écht toe doen.

Neem contact op

Meester in verbinding Experts in arbeidsrecht

Meester in Verbinding

Experts in arbeidsrecht

De experts van Meester in Verbinding hebben kennis van zaken en leveren kwaliteit. Of je nu een werknemer wilt ontslaan of juist ontslagen wordt, te maken hebt met een arbeidsconflict, disfunctioneren, ziekte of onduidelijkheden in een cao, wij zijn deskundig op alle onderdelen van het arbeidsrecht. We hebben ruime ervaring. Ons team heeft inmiddels al honderden cliënten geholpen en duizenden vragen en problemen opgelost. 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Onze tarieven

Meester in Verbinding heeft een kernmerkende aanpak

Een luisterend oor

Kenmerkende aanpak

Bij Meester in Verbinding geloven wij dat we alleen kunnen helpen als we eerst luisteren in plaats van zenden. Als we eerst begrijpen en pas dan begrepen willen worden. Daarom nemen wij tijdens onze eerste kennismaking de tijd om jou (en jouw bedrijf) te leren kennen. Ook luisteren we goed naar jouw behoeften. Vervolgens gaan we voortvarend aan de slag om een oplossing te realiseren. Gedurende dit proces kun je ons altijd snel en rechtstreeks bereiken. Procederen? Dat doen we alleen als het écht niet anders kan. Liever kijken we hoe we snel naar een redelijke uitkomst kunnen toewerken. Daarbij zijn we altijd realistisch over de uitkomst en communiceren we bij iedere stap.

Voor werkgevers

Advocaat arbeidsrecht in Nijmegen en Ede

Centraal in Nederland

Gelderland en omstreken

Omdat verbinding bij ons hoog in het vaandel staat, vindt onze eerste afspraak bij voorkeur plaats op een van onze kantoren. Met zowel een vestiging in Ede als in Nijmegen vlakbij het station, zijn we voor onze cliënten in Gelderland en omstreken gemakkelijk bereikbaar. Maar wist je dat we ook in de rest van het land veel cliënten bijstaan? Ook een digitale verbinding (via MS Teams) is zo gelegd.

Meer over ons

Ben je op staande voet ontslagen

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Ik ben op staande voet ontslagen. Is het verstandig om een WW-/ZW-uitkering aan te vragen? De situatie op het werk is erg vervelend. Ik overweeg mij ziek te melden. Doe ik daar slim aan? We zijn nog aan het onderhandelen over de beëindiging van mijn dienstverband. Ik ben wel alvast ergens anders aan het solliciteren. Is dit verstandig? Bekijk de antwoorden op deze en andere vragen.

Veelgestelde vragen

Lees onze blogs en het laatste nieuws

Mis niks

Blogs en het laatste nieuws

Ontslag op staande voet wegens alcohol- of drugsgebruik, invoering van betaald ouderschapsverlof per 2 augustus 2022, nevenwerkzaamhedenbeding per 1 augustus 2022 aan banden gelegd. Dit en meer lees je op onze blogpagina.

Bekijk blog