×
Maak kennis met meester in verbinding

Maak kennis

Over Meester in Verbinding

Je bent werknemer of werkgever en hebt een arbeidsrechtelijke vraag of een probleem. Wat er ook aan de hand is, jij wilt goed en snel geholpen worden. Ons team van advocaten is er voor je. Voor ons is geen vraag onbekend. Geen probleem onoplosbaar. Wij luisteren en vragen door. Vervolgens adviseren we over de juridische en praktische mogelijkheden. Wij steunen je, slaan bruggen waar dat kan en lossen op. Zodat jij weer energie kunt steken in zaken die er écht toe doen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen over Meester in Verbinding

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Ik ben op staande voet ontslagen. Is het verstandig om een WW-/ZW-uitkering aan te vragen? De situatie op het werk is erg vervelend. Ik overweeg mij ziek te melden. Doe ik daar slim aan? We zijn nog aan het onderhandelen over de beëindiging van mijn dienstverband. Ik ben wel alvast ergens anders aan het solliciteren. Is dit verstandig? Bekijk de antwoorden op deze en andere vragen.

Veelgestelde vragen

Lees onze blogs en het laatste nieuws

Mis niks

Blogs en het laatste nieuws

Ontslag op staande voet wegens alcohol- of drugsgebruik, invoering van betaald ouderschapsverlof per 2 augustus 2022, nevenwerkzaamhedenbeding per 1 augustus 2022 aan banden gelegd. Dit en meer lees je op onze blogpagina.

Bekijk blog