×
Werknemers

Meester in Verbinding

Werknemers

Ben je ontslagen? Of heeft je werkgever een beëindigingsovereenkomst aan je gegeven? Dan wil je weten waar je staat en wat je mogelijkheden zijn. Ben je op zoek naar een eerlijk en duidelijk advies? En houd je van korte lijnen? Dan ben je bij Meester in Verbinding aan het juiste adres. Plan gratis en vrijblijvend jouw persoonlijke kennismakingsgesprek in en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op

Advocaat voor werknemers

Meester in Verbinding

Voor werknemers

Vanuit mijn kantoor in Ede bedienen wij cliënten door het hele land. Door de centrale ligging is ons kantoor goed bereikbaar. Zo zijn wij altijd dichtbij. Ben je een werknemer die te maken heeft met een ontslag op staande voet, reorganisatie of een arbeidsconflict? Wij denken graag met je mee.

Neem contact op

Tarieven

Meester in Verbinding

Tarieven

Voor veel mensen vormen de kosten van een advocaat een drempel om advies in te winnen. Dat is zonde, want er valt vaak veel meer geld te verdienen dan dat de kosten zullen zijn. Heb jij advies nodig? Begin dan met vrijblijvend contact op te nemen. Laat je niet tegenhouden door de (eventuele) kosten. We zorgen ervoor dat je de kosten dubbel en dwars terugverdient. Het belangrijkste is dat jij goed en snel geholpen wordt. Die kosten, daar komen we wel uit.

Neem contact op