×
Over Maxime

Meester in Verbinding

Over mr. M.J. (Maxime) de Coninck

Nadat ik cum laude afstudeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen (RuG) startte ik in 2016 bij een advocatenkantoor met ongeveer 30 advocaten. Ik specialiseerde mij van meet af aan in het arbeidsrecht. Dit rechtsgebied past mij als een jas. Het is inhoudelijk uitdagend en er komen veel emoties bij kijken. Ook mijn resultaatgerichte kant komt in het arbeidsrecht goed tot z’n recht. Het is geweldig om mensen en bedrijven in relatief korte tijd enorm vooruit te kunnen helpen.

Neem contact op

Mijn kantoor

Meester in Verbinding

Mijn kantoor

Met mijn eigen kantoor sta ik voor betrokkenheid. Ik ben er echt voor jou. Niet even snel snel. Zo voel jij je gesteund. Stress neemt af, rust en vertrouwen nemen toe. Mijn achtergrond als coach helpt daarbij. Vanuit die meer ontspannen basis kunnen we samen het maximale resultaat bereiken. Daarnaast geloof ik in eerlijkheid en duidelijkheid. Ook ten aanzien van de kosten. Als de kosten hoger zullen zijn dan de baten, zal ik je afraden door te gaan. Tenzij je dat zelf wilt natuurlijk. Bij mij kom je in ieder geval nooit voor verrassingen te staan.

Neem contact op

Advocaat arbeidsrecht Ede

Centraal in Nederland

Advocaten arbeidsrecht Ede

Vanuit mijn kantoor in Ede bedienen wij cliënten door het hele land. Door de centrale ligging is ons kantoor goed bereikbaar. Zo zijn wij altijd dichtbij. Ben je een werkgever die te maken heeft met het ontslaan van een werknemer, ziekte en re-integratie, een verstoorde arbeidsrelatie of een ontslag wegens disfunctioneren? Of ben je een werknemer die te maken heeft met een ontslag op staande voet, reorganisatie of een arbeidsconflict? Wij denken graag met je mee.

Neem contact op