×
Werkgevers Meester in Verbinding

Meester in Verbinding

Werkgevers

Heb je geen vertrouwen meer in je werknemer of loopt het om een andere reden niet lekker? Dan is het zaak dat er iets verandert. Je wilt graag afscheid nemen, maar je werknemer komt niet uit zichzelf in beweging. Wat nu? Je weet dat werknemers veel rechten hebben en het arbeidsrecht verandert ook nog eens om de haverklap. Bovendien heb je het als MKB-er druk met andere zaken. Je kunt dus wel wat ondersteuning gebruiken. Meester in Verbinding zorgt op snelle en effectieve wijze voor het gewenste resultaat.

Neem contact op

De mogelijkheden voor de werknemers

De mogelijkheden

Voor werkgevers

Vanuit ons kantoor in Ede & Nijmegen bedienen wij cliënten door het hele land. Door de centrale ligging is ons kantoor goed bereikbaar. Zo zijn wij altijd dichtbij. Ben je een werkgever die te maken heeft met het ontslaan van een werknemer, ziekte en re-integratie, een verstoorde arbeidsrelatie of een ontslag wegens disfunctioneren?

Neem contact op

Meester in verbinding onze tarieven

Meester in Verbinding

Tarieven

Voor veel mensen vormen de kosten van een advocaat een drempel om advies in te winnen. Dat is zonde, want er valt vaak veel meer geld te verdienen dan dat de kosten zullen zijn. Heb jij advies nodig? Begin dan met vrijblijvend contact op te nemen. Laat je niet tegenhouden door de (eventuele) kosten. We zorgen ervoor dat je de kosten dubbel en dwars terugverdient. Het belangrijkste is dat jij goed en snel geholpen wordt. Die kosten, daar komen we wel uit.

Neem contact op