×
De ontslaggronden

Juridische hulp

De ontslaggronden

Aan alle ontslaggronden stelt de Wetgever strenge eisen. Het is daardoor niet eenvoudig voor werkgevers om tot ontslag over te gaan. Zo is voor disfunctioneren een stevig dossier nodig. Misschien is jouw werkgever op dit moment bezig om een dossier tegen jou op te bouwen. Of zit je middenin een verbetertraject. Een advocaat kan met je meedenken wat je in dit stadium beter wel en niet kunt doen. Wacht dan ook niet met het inschakelen van juridische hulp totdat je ontslag al is aangezegd.

Neem contact op

Belangrijke documenten veiligstellen

Zaak op orde

Belangrijke documenten veiligstellen

Zorg dat je belangrijke documenten veilig stelt. Zoals je arbeidsovereenkomst, relevante e-mails en verslagen. Je wilt hier altijd bij kunnen, ook als je op een gegeven moment op non-actief wordt gesteld. Dit soort belangrijke documenten kunnen dienen als bewijs en het verschil maken tussen het winnen of verliezen van je ontslagzaak.

Neem contact op

M.J. (Maxime) de Coninck

Advocaat Arbeidsrecht

Het Nederlandse arbeidsrecht kenmerkt zich door een wirwar aan regels. Als arbeidsrechtadvocaat ken ik alle ins en outs van de wet én kijk ik verder. Ik geloof dat er altijd wel een weg is, ook als de juridische regels geen oplossing lijken te bieden.

Meester in Verbinding

Maxime zet zich echt in voor de zaak, denkt mee, weet voor- en nadelen goed op een rijtje te zetten en is een echte professional. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen!

– Michelle

Stop niet met werken

Sterkere onderhandelingspositie

Stop niet met werken

Stop niet met werken, maar werk – als het even kan – zo lang mogelijk door. Dit geeft je een sterkere onderhandelingspositie. Probeer in gesprekken met je werkgever altijd rustig te blijven. Neem een luisterende houding aan. Laat je niet verleiden tot het doen van bepaalde uitspraken die in je nadeel kunnen werken. Weet je het antwoord op een vraag niet meer? Je kunt gerust zeggen dat je tijd nodig hebt om over een vraag na te denken en hier later op terugkomt. Neem voor advies vrijblijvend contact met mij op.

Neem contact op